Aside

De Happy Challenge Opdracht 2

Vorige week heb ik meegedaan aan opdracht 1 van deze leuke challenge. Het was de bedoeling om te bedenken welke 3 belangrijkste waarden er bij mij horen, dit was nog best lastig maar het is gelukt! Nu volgt dan opdracht 2, en deze gaat over je belangrijkste droom. Oeii, dat vind ik pittig. Ik probeer zo veel mogelijk bewuster in het hier en nu te leven. Ik ben echt een dromer en hoe leuk dit ook  kan zijn het is niet goed om altijd bezig te zijn met de toekomst. Maar het is wel belangrijk om een doel voor ogen te hebben en het pad daarheen hoeft dan niet rechtlijning of al helemaal uitgestippeld te zijn. Dus vanuit hieruit bepaal ik mijn droom.

Mijn Droom

Het lastige is dat ik geen duidelijke ambitie voor één onderwerp heb, ik vind heeel veel verschillende dingen leuk. Hierin ben ik dus ook zoekende, ik hoop dat ik hierin mijn weg nog een beetje leer vinden. Mijn droombaan moet ik nog ontdekken, ik hoop hier langzaam aan steeds meer naartoe te groeien. Ik hoop dat ik over een aantal jaren kan zeggen dat ik inerlijke rust heb gevonden, dat ik me stabiel en rustig voel.

Oei wat vind ik het lastig om zonder grenzen zonder beperkingen mijn echte droom te bedenken. Bij mij komt er altijd een ‘maar’ achteraan. Maaaar hier komt die dan toch.  Het allerliefste wil ik samen met mijn vriend een mooi gezin vormen, hier horen natuurlijk wat kinderen bij. Ik hoop dat dit ons gegund is. Het lijkt me fijn om een mooi koophuis te hebben met een grote tuin en lekker veel kamers! Verder wil ik graag mensen helpen, ik weet nog niet precies op welke manier dit zou zijn. Dit zou erg leuk zijn in een vorm van een eigen bedrijfje. Gesprekken voeren met mensen, trainingen en workshops geven. Ik hoop dat ik dan zelf meerdere opleidingen / cursussen heb afgerond waardoor ik genoeg kennis heb om deze te delen met andere.

20140130-114813.jpg

Ik vind de dromen van andere altijd zo mooi om te lezen, zelf ben ik er nog niet helemaal uit. Maar dromen zijn er ook om te dromen en om nog te kunnen veranderen. Dus wie weet waar ik terrecht kom. Ik ben benieuwd naar die van jullie!!

Advertenties

3 reacties op ‘De Happy Challenge Opdracht 2

  1. Mooi om te lezen dat je zo bewust probeert te zijn van je leven. Ik probeer het sinds een jaar ook, maar soms is het best even lastig! Het fijne is dat dromen altijd nog van vorm kunnen veranderen, dus je hoeft je niet vast te pinnen aan die ene droom. Blijf je ontwikkelen en dan wordt vanzelf duidelijk waar jouw passie ligt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s